Κόλλιας Εμμανουήλ

 Κόλλιας Μάνος

Κόλλιας Εμμανουήλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
περιφέρειας Καλυβίων
Δήμου Σαρωνικού

                            

 
 Ονοματεπώνυμο : Εμμανουήλ  Κόλλιας  του Ευαγγέλου και της Αικατερίνης
Ηλικία :  50 ετών
Τόπος Καταγωγής :

Καλύβια Θορικού 

Τόπος Διαμονής :

Πολυτεχνείου 28 Παρ. Καλυβίων  Τ.Κ. 19010

Σπουδές : Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. 
Αγγλικά επιπέδου Β2 (Lower)
Επάγγελμα : Γενικός Διευθυντής στην εταιρία  InterOPTICS  SA 
Προηγούμενη θητεία
σε δήμους, συλλόγους κλπ :
Μέλος Συλλόγου Λυκουρίζας Λαγονήσιου
Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 6942471940

 


Προσωπικό Μύνημα Υποψηφίου


 

Αγαπητοί συνδημότες, συγγενείς  και  φίλοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Σαρωνικός5+”, μετά από πρόταση του κ. Μανώλη Τσαλικίδη, την οποία βεβαίως αποδέχτηκα.

Και λέω ιδιαίτερη τιμή, γιατί θεωρώ ότι ο Μανώλης Τσαλικίδης είναι ένας υποψήφιος Δήμαρχος που έχει όλες τις ικανότητες προκειμένου να αναλάβει τη δημαρχία του Δήμου Σαρωνικού στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι διαθέτει την εντιμότητα, την αγωνιστική διάθεση, την ηγετική και οργανωτική ικανότητα που απαιτούνται για τη θέση αυτή, προστατεύοντας πάνω από όλα τα συμφέροντα του απλού δημότη.

Και λέω ιδιαίτερη χαρά, γιατί η δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο καταγωγής μου, τον οποίο ιδιαίτερα αγαπώ και στον οποίο κατοικώ, μπορεί -με τη δική σας στήριξη- να γίνει πραγματικότητα. Μια προσφορά ανεξάρτητη από κομματικά και ιδιωτικά συμφέροντα, η οποία αποβλέπει αποκλειστικά και μόνο στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου προς όφελος όλων μας. Μια προσφορά στην προσπάθεια να θεμελιωθούν οι βάσεις που δημιούργησε η απερχόμενη Διοίκηση, αλλά και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η περιοχή που ζουν οι οικογένειές μας.  Μέσα σε αυτές ανήκει και η δική μου, καθώς με τη γυναίκα μου και την κόρη μου, διαμένουμε  στην Παραλία Καλυβίων.

Το περιεχόμενο των σπουδών μου, ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., καλύπτει τα  γνωστικά  αντικείμενα της Ηλεκτρολογίας, με έμφαση στα ηλεκτρικά ενεργειακά συστήματα και εγκαταστάσεις, τους αυτοματισμούς, τα ηλεκτρονικά και πληροφοριακά συστήματα και τα συστήματα επικοινωνιών, έχοντας παράλληλα μεγάλη εμπειρία στο χώρο αυτό. Οι ευρείες γνώσεις μου σε ηλεκτρομηχανικά θέματα αλλά και στο πεδίο της Πληροφορικής και του Διαδικτύου, μπορούν να βοηθήσουν καθοριστικά τόσο κατά τη διαδικασία εξεύρεσης λύσεων σε τεχνολογικά ζητήματα όσο και στο γενικότερο σχεδιασμό των έργων του Δήμου.

Οι εμπειρίες  που απέκτησα κατά την 20ετη πορεία μου στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανωνύμου Εταιρίας  στο χώρο της Πληροφορικής -η οποία διαγράφει μια πετυχημένη πορεία στο χώρο της- είναι εξαιρετικά σημαντικές.  Εμπειρίες σχετικές με  την οργάνωση επιχειρήσεων, την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων,  την κατάρτιση προϋπολογισμών, τη διαχείριση Προσωπικού,  τη συμμετοχή σε προγράμματα ΕΣΠΑ, κ.α.

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες μου, συνολικά, μου δίνουν τα εφόδια για μια ιδιαίτερη και δημιουργική συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ιδιαίτερη, με την έννοια ότι και οι Δήμοι, ιδίως στις μέρες μας, θα πρέπει να λειτουργούν με κανόνες καλής διαχείρισης και οργάνωσης ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους αλλά και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις ανάπτυξης, με τα μειωμένα πλέον, σε σχέση με το παρελθόν, έσοδα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι πλέον απαραίτητο να έχουν γνώσεις και εμπειρίες σε σύγχρονες  μεθόδους  διαχείρισης και οργάνωσης καθώς και υψηλό γνωστικό υπόβαθρο προκειμένου να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια ενός δημάρχου να έχει μια επιτυχημένη διαχείριση του Δήμου.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή να με επιλέξετε, με το σταυρό προτίμησής σας, στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του Μανώλη Τσαλικίδη στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, υποσχόμενος ότι θα σας εκπροσωπήσω, πάνω από όλα, με τιμιότητα και διάθεση προσφοράς, με στόχο μια ακόμα καλύτερη πενταετία+ για το Δήμο Σαρωνικού.

Με εκτίμηση,

Μάνος  Κόλλιας 


 

Go to top